pátek 29. listopadu 2013

Jarda Vám poradí bezvadné ubytování v Orlických horách

Na Suchém vrchu v Orlických horách již napadl první sníh a Jarda a jeho tým mohl poznat krásy Suchého vrchu, když mu vládne paní zima. Pokud hledáte ubytování nebo přesněji hotel v Orlických horách pro zimní dovolenou, pak Vám Jarda doporučuje právě Kramářovu chatu na Suchém vrchu. Kramářova chata právě nabízí zlevněné ubytování až do 31. 1. 2013.

Hotel nabízí běžkařům i ostatním turistům bufet nově s výbornými palačinkami, wellness a kosmetické služby a v hlavně úžasnou gurmánskou restauraci. Šéfkuchař Aleš Jurek od nás sklidil velkou gratulaci za úžasný gurmánský zážitek.

Zimní dovolená v Orlických horách nabízí mnoho možností, jak si ji užít v této krásně části Čech. V první řadě je to lyžování na přilehlých sjezdovkách, kilometry na upravovaných běžkařských tratích, wellness, rozhledna Suchý vrch nabízí krásné krásné výhledy a to zejména během zimní inverze.

Skipark Červená Voda a Čenkovice

Ubytovaní lyžaři jistě ocení, že pro své zimní radovánky mohou využít služeb a hlavně sjezdových tratí spojených středisek Skipark Červená Voda a Čenkovice. Ubytovaní hosté Kramářovy chaty jistě ocení, že pouze 6 km jízdy autem od Kramářovy chaty se dostanou do Čenkovic a mohou nastoupit na lanovku a dostat se i do moderního Ski parku Červená Voda s dvěma více jak dvoukilometrovými sjezdovkami s moderní vyhřívanou lanovkou s bublinou, s moderním zázemím a mnoha zajímavými akcemi. Na lyže lze vyrazit i na blízkou Dolní Moravu.

Běžkařské tratě na Suchém vrchu a Bukové hoře 

Podle ředitele Kramářovy chaty, která leži na hřebenu Orlických hor, se běžkaři mohou těšit pravidelné údržbě tratí rolbou a hlavně na nové trasy. 

Kramářova chata to je sport, relax, gurmánské menu na Suchém vrchu.

Kramářova chata Suchý vrch - ubytování Orlické hory


4 komentáře:

  1. Nejlepší ubytování v Orlických jsou České Petrovice a glampingové stany! Byli jsme tam zhruba čtrnáct dní zpět a přijeli jsme perfektně zrekreovaní a to i přesto, že nám počasí moc nepřálo. Ale dalo se to vydržet. Navíc paní majitelka vycházela v hodně věcech vstříc, takže jsme si dobře rozuměli. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Jarda opravdu umí poradit, kde se ubytovat v Orlických horách. Vloni jsme tam byli s manželem na dovolené. Bohužel manžel nešťastně upadl a zranil si ošklivě nohu. Musel podstoupit několik operací, ale jeho pojišťovna mu nechtěla vyplatit trvalé následky. Proto jsme se obrátili na advokátní kancelář tady a využili jejich právních služeb. Díky nim se pojišťovna umoudřila a všechno manželovi zaplatila.

    OdpovědětVymazat